Ambassadeurs

Maak kennis met de ambassadeurs!

Heb jij ook een ambitie, een passie? Wil je iets neerzetten en daar vol trots over kunnen vertellen? Deze drie ondernemers delen hetzelfde gevoel. Laat je inspireren door onze top-ondernemers!

Elysah

Op jonge leeftijd wist Elysah het al, zij wilde schoonheidsspecialiste worden met haar eigen praktijk. Na het volgen van diverse opleidingen in dit vakgebied heeft ze met 21 jaar haar eigen salon geopend. Deze ex Landstedestudente is inmiddels al 6 jaar aan het ondernemen en is afgelopen jaar gegroeid naar 2 salons met een hippe giftshop.

 

Jacco

Wat begon als een hobby groeide al snel uit tot zijn passie en werk. Op zestien-jarige leeftijd kocht Jacco zijn eerste huis-tuin-keuken camera en begon met het fotograferen van auto’s. Een jaar later verruilde hij zijn opleiding tot automonteur voor een studie in de mediawereld. Jacco stopte met zijn bijbaan in de supermarkt en op zijn achttiende schreef hij zich in bij de Kamer van Koophandel als fotograaf en grafisch ontwerper. Sinds juni 2019 is Jacco afgestudeerd op het Cibap in Zwolle en is hij full-time gaan ondernemen. Inmiddels werkt Jacco onder meer voor bedrijven en bladen, fotografeert hij evenementen & bruiloften en ondersteunt hij andere ondernemers op het gebied van social media!

www.jaccobrinkdesign.nl

Joshua

Van je hobby je beroep maken. Joshua weet als geen ander hoe dit is. Op 19-jarige leeftijd begon ex-Landstede student Joshua zijn bedrijf in voetbal entertainment. Vandaag de dag gebruikt hij ‘talent’ als middel en zet hij sport artiesten zoals hemzelf weg onder de naam Entertainmens. Op het gebied van voetbal (o.a. voetbal freestyle) doet hij dit onder de naam Freestyler Josh.

www.entertainmens.nl www.freestylerjosh.nl

 

 

 

Olivier

Olivier is uitvinder. Tijdens zijn opleiding Industrieel Product Ontwerpen bedacht Olivier twee multi-tools die het leven vergemakkelijken. Inmiddels verkoopt Olivier zijn ‘functionals’ wereldwijd.

www.oliviersfunctionals.com